Helyi lopások

2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.

2020.08.07

Tarlós borzalmas öröksége: sosem látott hiány 2019-ben a BKK-nál

Több, mint hatmilliárdot bukott Budapest a tapló Tarlós alkalmatlansága miatt befalsult elektronikus jegyrendszeren. Karácsony Gergely szerint a politikai felelős megvan: a Fidesz, de büntetőjogi felelősségre vonás is várható.

2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.

2020.02.16

Minden jel szerint Orbán legfőbb kultúrharcosa egy futóbolond

Orbán egyik legfőbb kultúrharcosának és talpnyalójának, Szakács Árpádnak rengeteg vérlázító és ostoba megszólalása volt már, most azonban sikerült ezeken is túltennie. Rémisztő, hogy ilyen emberekre fontos feladatokat bíz Orbán.

2020.02.11

Niedermüllerék feljelentést tettek a fideszesek csalása miatt

Erzsébetváros új, átláthatóságot biztosító városvezetése feljelentést tett a bukott fideszesek Erzsébetváros kártya-szerződése ügyében, mivel abban is csalás történhetett.   

2020.02.05

E-jegyrendszer: Budapest még Tarlós bűneit fizeti

Még mindig Tarlós hibái miatt szívnak a budapestiek. Most éppen az e-jegyrendszerrel kapcsolatban estek ki csontvázak a szekrényből.

2019.12.05

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérét

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérigazgatóját, mivel elfogadhatatlan módon kezelte a decemberi első havazást, ráadásul Orbán és Mészáros pénztárcáját tömte a budapestiek pénzéből.

 

2019.11.25

Pofátlanság: a mi pénzünkből újítják fel Tiborczék kastélyát

Azt gondolhatnánk, hogy nincs lejjebb, de van. Ismét sikerül közpénzt lopnia az Orbán-klánnak, hogy majd könnyen fel lehessen újítani az új Tiborcz kastélyt, amit persze fillérekért vásároltak meg ezek a csicskák.

2019.10.12

Százmilliós kár érhette az erzsébetvárosi önkormányzatot

Az önkormányzat 2014-ben és 2015-ben több Király utcai lakást is eladott a bérlőknek, akik a vásárláskor akár 70 százalék kedvezményt is kaphattak. Sokan közülük néhány hónappal később továbbértékesítették a lakásukat, akár négyszer-ötször drágábban. Tíz egykori bérlakás azé a cégé lett, amelynek feljelentése nyomán 2006-ban elindult a Hunvald-ügyként elhíresült nyomozás.

2019.10.08

Áron alul osztgatja a Fidesz az önkormányzati lakásokat

Egyre több fideszes fővárosi önkormányzat adja el mélyen áron alul a lakásait, pedig elviekben bőven lehetne rajtuk nyerészkedni is. Vajon mi áll megint a háttérben?

2019.10.07

A kerület pénzén kampányolt a Fidesz

Több millió forintjába került a kerületnek, hogy Fásy Ádám buliján a kerület korábbi alpolgármestere, Bajkai István volt lényegében a sztárfellépő. Mindezt egyetlen nappal a választások előtt.

2019.10.04

Miért ölelget a Fidesz frakcióvezetője egy körözött bűnözőt?

Aprópénzért kínálta Tóth István ukrán állampolgárságú csaló az erzsébetvárosi önkormányzati ingatlanokat több potenciális vevőnek. Tóth nem egy mezei bűnöző, hanem az erzsébetvárosi fideszesek egyik nagy bizalmasa. 

2019.10.02

Zsebre temetnek Budapesten? Tarlós még a temetőket sem képes felügyelni

Míg Ferencvárosban a parkolási mutyival lopták meg az adófizetőket, addig a fővárosban temetkezési intézet körül alakul egy jókora botrány. Nem elég, hogy Tarlós a látszat kedvéért kirúgat két embert, teljes körű vizsgálat kell!

2019.10.02

Mennyi pénzt vettek ki a budapestiek zsebéből Orbánék?

Jó kérdés, a választ azonban nem olyan egyszerű megadni, hiszen attól függ, hogy honnan nézzük. Ami biztos: a veszteség százmilliárdokban mérhető.

2019.10.02

Hassay Zsófia bebizonyította: ő is egy bukott fideszes

A villalakó Hassay Zsófia semmiben sem különb a többi fideszes korrupt, urizáló, arrogáns, földesúrnál. Pontosan ugyan olyan Orbán-báb, mint a többi. Ezt 5 nevéhez köthető botrány is bizonyítja.

2019.09.30

Miből futotta budai villára Hassay Zsófiának?

Vajon polgármesteri fizetéséből hogyan futotta erre a házra és 4-4 milliós megtakarításra? Csak nem egy csicska tolvaj?

2019.09.29

E-jegy: Az alkalmazás, ami Tarlóshoz hasonlóan nem foglalkozik az emberekkel

Egy szerethető, jól használható alkalmazásnak a felhasználóból kéne kiindulnia. Ezt nem sikerült teljesítenie Tarlósék teljesen elhibázott 10 milliárdos elektronikus jegyrendszerének. Szakértővel beszélgettünk a rendszer legnagyobb hibáiról.

2019.09.28

A budapesti e-jegyrendszer akkora bukta, mint Tarlós városvezetése

Tarlós István regnálásának egyik szimbóluma az adófizetők tízmilliárdjaiba kerülő budapesti elektronikus jegyrendszer. Évekig bénáztak a bevezetésével, majd, miután végre elindulna, kiderült, hogy az egész úgy rossz, ahogy van. Szakértővel beszélgettünk az e-jegy kapcsán.

2019.09.27

Félmilliárdot veszített Erzsébetváros a parkoláson

Százmilliókat tett zsebre egy magáncég törvénysértő módon. Következmények nincsenek a fideszes kerületvezetésben.

2019.09.26

Hassay belebukhat a túlárazott felújításokba

Soproniék bíróságra mennek a szerződésekért, mert a vagyonkezelő nem hajlandó kiadni azokat.

2019.09.25

Hassay a villájából szórt alamizsnával próbál szavazatot vásárolni

A villalakó Hassay Zsófia nyugdíjasok szavazatát próbálja megvásárolni, ha már semmit nem tett a kerületért az elmúlt években. De a terézvárosiak szavazata nem ilyen olcsó!

2019.09.24

Karácsony: a főváros rendkívüli közgyűlését kezdeményezzük

A fideszesek ma reggel is, mint mindig, fejvesztve hagyták el a süllyedő hajót: a kormánypárt bizottsági többsége ugyanis poftátlan módon egész egyszerűen nem ment el a bizottsági ülésre. 

2019.09.24

Újabb százmilliókkal lopta meg a Fidesz a budapestieket

Tarlós és fideszes társai lopása miatt közel 500 millió forinttal drágult már megint az 1-es villamos meghosszabbítása. Október 13-án meg kell állítanunk Orbán és bábjai ámokfutását!

2019.09.03

Karácsony: A városoknak kell adni az EU-pénzeket

Mivel a Fidesz-kormány úgy is csak ellopja, az EU-s pénzeket inkább a városoknak kell adni.

 

Kövessen minket

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom