A nép kezébe adja a piac sorsát Soproni

A nép kezébe adja a piac sorsát Soproni

670 millióból újul meg a Hunyadi téri piac idén. Ön is elmondhatja véleményét!

A terézvárosi piac épületét még a korábbi ciklusokban kezdték el felújítani. Az előző városvezetés azonban csak az épület külsejével foglalkozott. A belső térben így mára szinte tarthatatlan állapotok uralkodnak. Ezen fog idén változtatni a fiatal terézvárosi polgármester.

Közösségi döntést kér a piac sorsáról is

Az idei költségvetésben 670 millió forintot különítettek el a piac belső terének megújítására. Soproni Tamás első lépésként maga járta be a piacot szakemberekkel. Meghallgatta a véleményüket a lehetséges irányokról. A következő lépéssel közösségi tervezés indul arról, hogy a helyiek milyen piacot is szeretnének Terézváros közepén. Legutóbbi a forgalomcsillapítással kapcsolatban kérte ki a terézvárosiak véleményét.

A momentumos politikusra eddig is jellemző volt tehát, hogy fontosnak tartotta bevonni a lakosokat az őket érintő döntésekbe. Most azt is bizonyította, hogy ezt rendszer szinten képzeli megvalósítani.

   

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.

  • 2020.06.04

Oláh Lajos: A Fidesz nem segíti az önkormányzatokat, hanem belöki a szakadékba

A DK országgyűlési képviselője tiltakozik a VI. és a VII. kerületet ért kormányzati megszorítások ellen.

  • 2020.06.03

Karácsony Gergely: Ugyanaz az ellenfél, mint eddig

A helyzet javult, de a veszély még nem múlt el. Megint sok múlhat a budapestieken - Karácsony Gergely főpolgármester szerint.