Címke: Fidesz

2020.08.04

Hiába fizetünk nekik milliókat, Kocsis Máté, Varga Mihály, Gulyás Gergely és Németh Szilárd nem hajlandó dolgozni

Orbánnak kínos kérdésekről lett volna szó a parlamentben. Kocsis Máté, Varga Mihály, Gulyás Gergely és Németh Szilárd inkább gyáván távol maradt.

2020.07.14

126 Fidesz-csicska szavazta meg Orbán diktatúraépítését: Kocsis Máté is

A magyar emberek helyett Orbán diktatúráját szolgálja Kocsis Máté
2020.02.11

Niedermüllerék feljelentést tettek a fideszesek csalása miatt

Erzsébetváros új, átláthatóságot biztosító városvezetése feljelentést tett a bukott fideszesek Erzsébetváros kártya-szerződése ügyében, mivel abban is csalás történhetett.   

2020.02.07

A terézvárosi önkormányzat változtatási tilalmat rendelt el - bukhat Orbán terve

A terézvárosi önkormányzat változtatási tilalmat rendelt el azokra az értékes területekre, ahová a kormány az új budapesti cirkuszt, a  WestEnd bevásárlóközpont második ütemét, illetve a Central Park városközpontot akarta építeni.

2020.02.04

Soproni Tamás is kiakadt a fideszes gyűlölethadjáraton

Még azokat is megbotránkoztatta a Niedermüller Péter ellen elkövetett fenyegetés- és gyűlöletcunami, akik amúgy tökéletesen képben vannak a Fidesz mocskaival. 

2020.01.31

Ennél már nincs lejjebb: verekedés volt a fideszes tüntetésen

A tegnapi demonstráción, ami meglehetősen eldurvult, a résztvevők azt követelték, hogy Erzsébetváros polgármestere, Niedermüller Péter távozzon a közéletből. 

2020.01.31

Niedermüller egész életében az emberi jogokért küzdött

Niedermüller Péter megváltoztatta a borítóképét. Ez az aprócska tény azonban jelen esetben sokkal többet takar, mint azt elsőre gondolnánk. 

2019.11.22

Nem tudja kikerülni Niedermüller a Fidesz csapdáját

Az erzsébetvárosi városvezetés november 4-én állt fel, élükön Niedermüller Péterrel, de az előző ciklus fideszes bandájának hagyatéka hamar a nyakukba szakadt.

2019.11.08

Soproni: Orbán inkább Erdogan fogadását vigye Fehérvárra!

Soproni Tamás szerint ha már mindenképp el akar vinni valamit Budapestről a székesfehérvári Fidesz-báb polgármester, akkor a keleti diktátorok fogadása legyen az.

2019.10.17

5 bűn, amivel a Fidesznek el kell számolnia Terézvárosban

Most, hogy számos városban, kerületben, sőt a fővárosban is végre le lettek váltva a korrupt Fidesz-bábok, lehull a lepel az összes rejtélyes mocskukról. 

2019.10.12

Hassay Zsófia is rástartolt az idős emberek szavazatára

Hassay Zsófia, terézvárosi fideszes polgármester-jelölt beállt a már egész hosszú idősekkel való kampányolás sorába és Facebook oldalát szétposztolta a szépkorúakkal.

2019.10.12

Hassay szállodákra szórja a pénzt, miközben a bérlakások omladoznak

Hassay Zsófia, fideszes terézvárosi polgármester-jelölt Facebook oldalán osztotta meg az interjút, amit vele készített a Demokrata.

2019.10.11

Soproni: Ha a Fideszre szavazol, Borkaira szavazol!

Soproni Tamás, terézvárosi közös ellenzéki polgármester-jelölt Facebook-oldalán írta meg, hogy az, aki a helyi Fideszre szavaz, az az egész Fideszt támogatja. 

2019.10.09

Soproni Tamás: Nincs két Fidesz!

Soproni Tamás, terézvárosi közös ellenzéki polgármester-jelölt Facebook-ra feltöltött posztjában arról a nevetséges jelenségről beaszél, amikor valaki(k) azzal érvel, hogy a Fideszt, mint pártot elutasítja, de a helyi jelöltjük mégis fideszes.

2019.10.01

Soproni az itt élő külföldiek szavazatában is bízik

A terézvárosi közös ellenzéki polgármesterjelölt legújabb kisfilmjében azokhoz a külföldi származású, de hazánkban élő lakosokhoz szólt, akik segíthetnek nekünk elhozni a változást.

2019.09.30

Hassay statisztikája: évi 2 felszólalás a kerületi lakókért

Ami szégyen az szégyen. Bizony a villalakó Hassay Zsófia terézvárosi fideszes polgármester a helyi lakók érdekében mutatott teljesítménye szégyenfolt a most záruló ciklusban.

2019.09.30

Hassay beállt a "vegyük meg az idősek szavazatát" sorba

A napokban Terézváros területén is elkezdték kézbesíteni a természetbeni támogatást, vagyis szavazatvásárlásba kezdett Hassay Zsófia, a villalakó polgármesterasszonyság.

2019.09.27

Megnéztük Vattamány Zsolt önéletrajzát: meglepődtünk

Először mi is meglepődtünk a rövid önéletrajzon, de világossá vált, hogy nem igazán van miről beszámolnia.

2019.09.24

Feljelentést tesz Soproni az őt ért rágalmazások miatt

A terézvárosi polgármesterjelölt felháborodott azon, hogy Hassay Zsófiának arra van ideje, hogy a fideszes propagandalapokban hazugságokat terjesszen róla. Fejelentés lett belőle.

2019.09.20

Nyílt levelet írtak az erzsébetvárosi lakosok

Az eséltelyen indulók visszaléptetésének reményében írtak levelet a kerületben élő civilek, annak érdekében, hogy 5 évnyi hanyatlás után végre egy alkalmas személy kerüljön Erzsébetváros élére.

2019.09.20

Almáslepénnyel akarják megvenni az erzsébetvárosi választókat

„Itt van az ősz, itt van újra” a maga szépségeivel – hirdeti az erzsébetvárosi önkormányzat, említve itt az évszakhoz illő gyümölcsöket, a lekvárfőzéslehetőségét, burkoltan pedig a választások közeledtét.

 

2019.09.18

Undorító állapotban a Hunyadi téri vásárcsarnok

Gusztustalan állapotok uralkodnak a VI. kerületi, Hunyadi téri vásárcsarnokban, aminek renoválását kilenc éve ígérte be a Fidesz. Jól gondoljátok, azóta se történt semmi.

2019.09.16

A Fidesz 5 főbűne Terézvárosban

Hassay Zsófiának elképzelése sincs, mi folyik a VI. kerületben. Mivel a villalakó polgármesterasszony a városrészre csakis saját gazdagodásának eszközeként tekint, gyanús ügyekből bőven van a rovásán. A teljesség igénye nélkül itt a terézvárosi Fidesz öt főbűne